Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα είχε δεχθεί η 17χρονη από τον φονιά

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι.





Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι.
Δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους φέρεται να είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρονη Νικολέτα από τον 22χρονο από το Πακιστάν, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της. Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Τότε, ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ζήλια και εντάσεις

Ιδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

thessnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget