Αγαπητέ Ο.Α.Σ.Θ….



Φωτ. Pixabay



Γράφει ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΝΑ



Είχα να ανεβώ σε λεωφορείο χρόοοοονια. Κάτι που το Ρενό γέρασε, κάτι που απεχθάνομαι το ατέρμονο γύρω-γύρω όλοι για να βρω μια θέση πάρκιγκ κατοίκου, κάτι που η οδήγηση κάνει τα νεύρα μου τσατάλια -ενώ είναι μονίμως κρόσια- από πέρυσι επιβιβάζομαι σε λεωφορεία.



Αρχικά, έτυχε, του ΚΤΕΛ. Τέλεια. Έριξα κάτι ύπνους αναζωογονητικούς αφήνοντας τον οδηγό να κάνει κουμάντο, είχε και καλό γούστο στη μουσική…

Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες. Σόρρυ, τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ.

Το whom it may concern που λέμε και ελληνικά, δηλαδή προς όποιον τον αφορά ή τον ενδιαφέρει:

1. εδώ και 72 τουλάχιστον ώρες η μάσκα ΔΕΝ είναι υποχρεωτική στις αστικές συγκοινωνίες. ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΙΖ λοιπόν ως εκ τούτου τις ηλεκτρονικές πινακίδες στις στάσεις!!!

2. Θρήσκα δεν είμαι ούτε φιλοδοξώ να γίνω κυρία Λουκά τώρα πια. Ωστόσο, κάτι λίγα τα έχω εμπεδώσει. Υπάρχει ο Άγιος Παντελεήμονας που γιορτάζει τέλη Ιουλίου και οι Άγιοι Πάντες που δε θυμάμαι πότε τους τιμούμε. ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΩΝ δεν υπάρχει. Γραμμή 3Κ, η φωνή που σπικάρει τις στάσεις είναι προφανώς αλλόθρησκη.

3. Θέλω να μου εκσυγχρονιστείτε παιδιά! Τι θα πει μηνιαία κάρτα π.χ. Απριλίου να μην αρχίζει να ισχύει από την ημερομηνία που τη βγάζω; Αν την εκδόσω 17 Απριλίου, δεν πρέπει λογικά να διαρκεί έως 17 Μαϊου και όχι έως 30 Απριλίου; Γιατί δε βάζεις ημερομηνία έκδοσης και λήξης;

4. ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Επαναφέρετε επειγόντως τους ελεγκτές αν θέλετε να δείτε θετικό πρόσημο στους ισολογισμούς σας ΟΑΣΘ. Πόσο να τους πληρώνετε; Ανεργία υπάρχει. Δεν έχετε ιδέα για πόσα διαφυγόντα μιλάω. Είναι πολλά τα λεφτά ΟΑΣΘ μου, κέρδη απίθανα… Σκεφτείτε το… Με ευχαριστείτε αργότερα!


thessnews.gr


Κατηγορίες:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget