Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Ματσούκα: Παντρεύεται στα 50 της τον ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη


Το επόμενο βήμα στη σχέση τους αναμένεται να κάνουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης. Το αγαπημένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί και μάλιστα σήμερα είδαμε δημοσιευμένη και την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των σπορ»

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι:

Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».


Δήμητρα Ματσούκα: Η σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη και όσα δήλωνε πριν λίγους μήνες για εκείνον

Υπενθυμίζεται ότι Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση το 2017, με την εντυπωσιακή ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, οι δύο τους προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας σπάνιες κοινές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει προ ολίγων μηνών για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ», αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί»diaroi1.fbe.gr/


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget