Θεσσαλονίκη: Η πρώτη του Αγγελούδη στο δημαρχείο - Ξεκίνησε συσκέψεις με υπηρεσιακούς παράγοντες



Από τις 8 το πρωί ο Στέλιος Αγγελούδης είναι στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου πλέον θα βρίσκεται καθημερινά προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του δήμου


Το κατώφλι του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε σήμερα για πρώτη φορά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.

Από τις 8 το πρωί ο κ. Αγγελούδης είναι στο δημαρχείο, όπου πλέον θα βρίσκεται καθημερινά προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα θέματα του δήμου, έως ότου αναλάβει επίσημα καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου.


Το γραφείο που παραχωρήθηκε από την παρούσα διοίκηση στην ομάδα του κ. Αγγελούδη βρίσκεται στον πρώτο όροφο του δημαρχείο. Ήδη ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ξεκίνησε τις συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες. Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν το δίμηνο που ακολουθεί (Νοέμβριο - Δεκέμβριο), προκειμένου να έχει αναλυτική εικόνα και να είναι πλέον έτοιμος να ασκήσει διοίκηση από την αρχή της νέας χρονιάς.

Μαζί με τον κ. Αγγελούδη είναι και στενοί του συνεργάτες. Σημειώνεται ότι ήδη το προηγούμενο διάστημα, στενοί του συνεργάτες, όπως ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Βασίλης Γάκης, ο Χρυσόστομος Καλογήρου και ο δικηγόρος Μιχάλης Μήττας είχαν βρεθεί στο δημαρχείο. Μάλιστα λίγες μέρες μετά την εκλογή του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη, η ομάδα των πέντε είχε συναντηθεί με τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Παράλληλα, αυτό το διάστημα ο κ.Αγγελούδης αναμένεται να πραγματοποιεί και συσκέψεις για μεγάλα ζητήματα της πόλης. Μια από αυτές θα γίνει αύριο, Παρασκευή, για το κυκλοφοριακό με εκπροσώπους φορέων που εμπλέκονται στη διαχείρισή του.
voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget