Δίκη Πισπιρίγκου: Τα κλάματα της Δήμητρας - οι αντφάσεις που υπέπεσε και η μήνυση Δασκαλάκη !

Η δίκη της 35χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των δύο μικρών κοριτσιών της, συνεχίστηκε με την κατάθεση της αδελφής της και της παιδίατρου που είχε αναλάβει την περίθαλψή τους. Η αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, κατέθεσε για τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, η οποία πέθανε σχεδόν έναν χρόνο μετά την απώλεια της 3,5 ετών Μαλένας.

 Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία βρισκόταν στο σπίτι και ανακάλυψε το πτώμα της μικρής στην κούνια της, ξέσπασε σε κλάματα καθώς είδε φωτογραφίες της νεκρής Ίριδας που παρουσιάστηκαν από την εισαγγελέα. 

Η μάρτυρας ερωτήθηκε επίσης για μηνύματα που αντάλλασσε με την αδελφή της και αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά τον θάνατο της Ίριδας, ενώ η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

 Η παιδίατρος Ελένη Ρούτη κατέθεσε ότι μέχρι να διαπιστωθεί η λεμφαδενίτιδα στην Μαλένα, δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό στην υγεία του παιδιού. Όταν η κατάσταση δεν βελτιώθηκε με τη θεραπεία, πρότεινε στους γονείς να πάνε αμέσως στο νοσοκομείο. Η δίκη συνεχίζεται με νέες καταθέσεις και αναμένεται να φέρει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες των θανάτων των δύο παιδιών.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget