55χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε με θάνατο τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη


Ένας 55χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμά τους στην ανατολική πλευρά της πόλης. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στην σύζυγό του, προσπαθώντας να τη χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο. Ωστόσο, η γυναίκα πρόλαβε και απέφυγε την επίθεση, αλλά τελικά χτύπησε στον ώμο. Στη συνέχεια, ο άνδρας την άρπαξε από το λαιμό και την απείλησε με θάνατο.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία αφού άκουσαν φωνές και φασαρία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Κατά τη δικαστική ακρόαση, η γυναίκα δήλωσε ότι είναι 40 χρόνια παντρεμένη με τον κατηγορούμενο και απέδωσε το περιστατικό σε μια "κακή στιγμή", λέγοντας ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του. Αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα υγείας του συζύγου της και του έδωσε συγχώρεση. Η εισαγγελέας πρότεινε την ποινική διαμεσολάβηση, την οποία αποδέχθηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget