Άγρια καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη και σύλληψη του οδηγού



 Τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, ένας οδηγός χωρίς δίπλωμα έζησε μια αληθινή σκηνή από ταινία δράσης. Αφού οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν, τον πλησίασαν για έλεγχο. Αντί να σταματήσει, επιτέθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, ξεκινώντας μια καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός βρέθηκε σε αδιέξοδο στην οδό Ρήγα Φεραίου. Αποφασίζει τότε να προσπαθήσει να ξεφύγει, εμβολίζοντας το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, προσπαθεί να διαφύγει αναβαίνοντας στο πεζοδρόμιο, αλλά σύντομα συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς.

Στο δικαστήριο, ο άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και εννέα μηνών με τριετή αναστολή. Κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, ζημία σε ξένη περιουσία, κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και οδήγηση χωρίς άδεια. Κατά την απολογία του, αναφέρθηκε ότι δεν θυμόταν τίποτα από το περιστατικό λόγω ναρκωτικών, ζητώντας συγνώμη από τους αστυνομικούς.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget