Θεσσαλονίκη: Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του ρεμπέτη στην περιοχή της Αριστοτέλους





Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ένας φίλος και ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Περικλή Τσιάπανο μίλησε.
Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του ρεμπέτη Περικλή Τσιάπανου στις Συκιές της Θεσσαλονίκης βαθαίνει.
Σύμφωνα με την εκπομπή "Φως στο Τούνελ", τα πράγματα του 47χρονου πετάχτηκαν και το διαμέρισμά του απολυμάνθηκε λίγες ημέρες αφότου εξαφανίστηκε, πριν γίνει οποιαδήποτε έρευνα από τις αρχές.
Στο διαμέρισμα όπου έμενε, βρέθηκε νεκρός ο αγαπημένος του σκύλος Γκάρυ, που δεν τον άφηνε ποτέ.

Ο τελευταίος που τον είδε ζωντανός μίλησε στην εκπομπή. Ανέφερε πως ήταν προβληματισμένος λόγω ενός καυγά που είχε με έναν από τους ιδιοκτήτες του διαμερίσματος. Ο ίδιος δεν γνώριζε ποιος ακριβώς ήταν ο αντίπαλός του, αλλά επιμένει ότι κάτι συνέβη εκείνη την ημέρα.
Η αστυνομία εντόπισε έναν από τους ιδιοκτήτες, που όμως ανέφερε πως δεν υπήρξε διαμάχη με τον ρεμπέτη και ότι την περίοδο που εξαφανίστηκε ήταν εκτός Ελλάδος.

Η έρευνα της εκπομπής έδειξε ότι ο Τσιάπανος ετοιμαζόταν να μετακομίσει σε ένα σπίτι που άνηκε σε έναν μοναχό, αλλά κανείς δεν γνώριζε αυτόν τον άνθρωπο.
Ο μοναχός ανέφερε ότι δεν είχε επαφή με τους ενοικιαστές και δεν γνώριζε κανέναν με αυτό το όνομα.

Η ερευνητική εκπομπή επικοινώνησε με το μεσίτη του μοναχού, ο οποίος δήλωσε ότι δεν είχε δεχθεί ποτέ ενδιαφερόμενο που να ταιριάζει στην περιγραφή του αγνοουμένου.
Τελικά, κανείς δεν μπορούσε να βοηθήσει στην ανάλυση της περίπτωσης.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

[blogger] [facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget